Gruppsexberättelser – Jag lyder min man 2

Om jag tänker på det så tog det inte lång tid för min man att få mig att inte låta en man utan många män knulla mig i den sexbiografen.

Efter alla dessa år, som vanligt förresten, att bara visa mig naken för min man och bara bli knullad av honom, var det till min egen förvåning en så enorm sexuell ny upplevelse att låta andra män ta mig.

Jag är verkligen glad att jag lydigt gjorde vad min man ville att jag skulle göra. Det var som en ny värld öppnade sig för mig.

Jag var därför fast besluten i framtiden att lyda alla hans önskningar, vad som helst, vad han än ber mig, även om han kräver att jag blir en slampa.

Jag kunde inte föreställa mig för kort tid sedan att jag skulle ge min kropp till ett gäng konstiga män och låta dem knulla mig. Men det var en så överväldigande upplevelse att, nu när det var för några veckor sedan, gillade jag det fortfarande när jag tänkte på det. Jag har aldrig haft så intensiva orgasmer sedan jag gjorde vad min man ville att jag skulle göra. Kanske har det alltid varit inom mig utan att ha insett det eller ha möjlighet, kanske är jag bara en slampa, en kåt tik. Kanske de kvinnor som läser detta bör också tänka djupt om de också upplever det i sin fantasi.

Vi återvände hem sent på kvällen efter ett familjebesök. Det var långt tillbaka och jag hade ett akut behov av att kissa, så min man stannade vid en bensinstation på motorvägen. Eftersom det redan var mycket sent fanns det inte många människor att se.

Vad jag inte visste när vi slutade var att min man tydligen var blyg för ingenting, och att jag omedelbart behövde kissa och det passade hans stall.

Vi åkte till toaletterna tillsammans, och när jag ville gå in i damtoaletterna sa min man, nej, kom med mig. Jag såg förvånad på honom, men lydde, som alltid nyligen, och följde honom till herrtoaletterna.

När vi kom in kikade tre män som såg förvånad på mig att jag kom in som kvinna. Jag tittade på dem lite blyg och generad, för det är exakt inte platsen att gå som kvinna.

Du åker dit sa min man, tillräckligt högt för att de andra skulle höra, och han pekade mig på en toalett och lämnade dörren öppen, sa han. Jag såg förvånad på honom, men gjorde vad han bad mig göra, om än med stor skam. Jag gick in på toaletten som tilldelats mig och lämnade dörren vidöppen. Männen hade slutat kissa men fortsatte att snurra i toaletterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *