SM-berättelser – älskarinna

SM-berättelser – älskarinna

“Kära människor, den här fina dockan står till vårt förfogande för alla våra stygga önskningar. Bara ingen smärta, kukar eller smutsiga saker, låt oss hålla det mysigt!”
Min älskarinna har två damer och en herre för ett kortspel, där jag måste betjäna dem och tillåta allt de vill göra med mig. Jag var redan tvungen att ta på mig en luftig och kort sommarklänning utan något under, vilket gör att jag redan är ganska varm.
Jag är kattunge och blev nyligen den 18-åriga slavflickan till älskarinna Tania, som redan var 35 år gammal. Jag har en stor C-kopp, vilket får mina bröst att hänga lite. Tania tycker att det är underbart när jag är naken och de dinglar under mig fulla och krämiga. Hon gillar att leka med det och säger att hon vill mjölka mig så, med eller utan ett finger i min fitta.
Jag tycker att allt hon gör mot mig och vad jag måste ‘uthärda’ är extremt skamligt, men samtidigt gör det mig väldigt hett och längtar i hemlighet efter det. All denna fysiska förödmjukelse, underkastelse och “måste” lyda är väldigt spännande, även om jag inte förstår varför. Jag har bara just “upptäckts” av henne, men hon har redan lärt mig mycket, särskilt att jag alltid ska lyda henne och göra eller tillåta vad hon vill. Vi har också avtal om vad som är och inte är möjligt och vi håller fast vid det.
Idag är det första gången andra är där och tanken ensam gör mig nervös men också väldigt upphetsad. Speciellt för att jag bara går naken under min klänning och de förmodligen redan märkt det på grund av det tunna tyget.
“Kom docka, sluta inte drömma, ge oss något att dricka. Folk säger vad du vill och hon kommer att betjäna dig när du vill.” Hennes besökare tittar noggrant på mig och jag känner mig mycket generad av dessa utseende. “Tania, är det sant att hon inte bär något under den där klänningen? Jag ser hennes bröstvårtor tränga igenom och tuften på hennes fitta kräver också vår uppmärksamhet!”, Säger Jan, den enda mannen i företaget och den äldsta vid 43 år. Mitt ansikte blir ljusrött och krymper av förlägenhet. Damerna värderar mig också uppifrån och ner och ger mig kryp.
“Kom och stå här med mig, barn, så jag kan känna din fitta för att se om den verkligen är naken”, säger Vera. Hon är 34 år och lite styv moster i kostym. När jag står med henne går hennes hand under min klänning och hon går med ett finger genom min slits. Jag darrar av nerver och spänning, men vet och känner att jag blir lite våt av den beröringen. “Min kära tjej, din plommon blir redan saftig, du är tydligen ganska kåt, eller hur?” Hon ser mig rakt i ansiktet och med nedtonade ögon mumlar jag mjukt ‘ja’. Ungefär tar hon mig fullt i grenen, klämmer samman hela min verksamhet och frågar bittert “lärde du dig inte att svara artigt och tydligt tjej?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *